Glimrende anlæg med alle faciliteter

Jeg benytter Køreteknisk Anlæg, Islandsvej 35, 8700 Horsens – for det første, da det er et glimrende anlæg med alle de faciliteter der skal til, og jeg ser ingen grund til at spilde tid og resurser på at køre langt væk for det.

Øvning på køreteknisk anlæg 2 gange

Først ”Manøvrebane” (kravlegård) – som skal være afholdt inden 3. teorigang og ”Køreteknisk Kursus” (glatbane) – som ligger til allersidst i kørekort-forløbet.

Manøvrebane går ud på at give dig træning i at sætte i gang, standse igen, dreje på rattet, køre forlæns og baglæns. Øve vendinger op parkeringer. Hvad du mere præcis skal, instruerer jeg dig i på selve banen, men kig gerne her inden: (det er en anden bane og kørelærer, men det er samme øvelser)

Se 1. halvdel Se 2. halvdel

Tør eller glat vej

Køreteknisk Kursus går ud på at give dig erfaringer i forskellen på ”sommer/vinter” altså tør eller glat vej. Du er nu kommet så langt i forløbet, at du mestrer betjeningen af bilen i et sådan omfang, at vi kan gå lidt i ekstremerne. Der skal bl.a. bremses hårdt op og skrides ud på glat underlag. Du instrueres selvfølgelig nøje i hvad du skal gøre – så alt forgår sikkert. Se mere omkring Køreteknisk kursus.