Kørekort i Horsens

Skal du have taget kørekort til personbil i Horsens eller andre omkringliggende områder, så er du i gode hænder hos køreskolen 8700 Driving Academy.

Mit mål er at klæde dig godt på, så du kan bestå både teori og køreprøven i første hug, så du kan få kørekortet med det samme. Hvis du har brug for flere lektioner end lovkravet, så læs mere om teori her. Ønsker du at se priserne for ekstra køretimer samt prisen på kortet, så klik her. Jeg har hjulpet mange glade elever med at score deres først kørekort, og jeg kan uden tvivl også få dig op at køre.

Føl dig tryg når du tager kørekort

Når du skal lærer at køre bil, er det vigtigt at du føler dig helt tryk og sikker. Jeg ligger utrolig meget vægt på en god og personlig undervisning, så du kan tage dit kørekort med en stor succes.

Da holdene ikke er så store, er det med til at, jeg får muligheden for at fordybe mig mere i hver enkelt elev. På den måde ved jeg hvad der virker og kan dermed tilrettelægge det bedste forløb for dig, så du kan bestå første gang.

Teoriundervisning når det passer dig

Du kan stort set tage dit kørekort, når det passer dig bedst. Du kan selv vælge, om du vil modtage teoriundervisning på en tirsdag, onsdag eller torsdag. Undervisningen afholdes altid om aftenen fra kl 19.00-22.00. Jeg søger for at timerne aldrig bliver kedelige. Der startes hold jævnligt, næsten hver måned.

Tilmeld dig holdstart til dit kørekort i Horsens

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du blot at tilmelde dig på et hold til kørekort undervisning, så er du mere en velkommen til at kontakte mig på telefon 533 58 333 eller send en e-mail flemming@terslov.dk. Du har også mulighed for at kontakte mig igennem kontaktformularen, og jeg vil vende hurtigst mulig tilbage.

Tilmeld dig